ROEN

Event-uri personale

Indiferent de motivul tau de sarbatoare si de reuniune, echipa ARTea este aici sa iti asigure momente de neuitat!

Petrecere de absolvire, botez, cununie, zi de nastere, cina de afaceri, workshop, intalniri cu clientii, lasa grijle in seama noastra!

Intotdeauna gasim variantele optime pentru ca tu sa fii relaxat si sa savurezi timpul magic petrecut la ARTea! Paseste cu incredere la ARTea!

Clientii nostri se reintorc cu fiecare ocazie, asadar lasa grijile la usa, caci dupa aceasta te asteapta un spatiu privilegiat!

event social biblioteca vie

Vezi galerie evenimente personale

 

Joi, 3 august 2017, ora 19:30

Cuentos del Barrio - Concert de muzică sud-americană
Cu: Ioana Ernea (voce)
Luis Angel Palomino Tuero (pian)

Mai toate genurile muzicale tradiţionale din America Latină s-au născut în zonele mărginașe ale orașelor și satelor, "barrios", cum le spun ei... Şi s-au născut din nevoia arzătoare a unor oameni de a-şi "striga" şi împărtăşi fericirea, nostalgia, tristeţea, dorul... iubirea sub toate formele şi în toate nuanţele ei.

Ele au fost la început povestiri, pe care artiştii au ales să şi le cânte, ca să fie duse mai departe sub această formă. Aşa au devenit povesti... Poveşti cântate, pentru care limba nu constituie o barieră. Pentru că ele, în primul rând, se simt.

Ioana, de formație actriță, cu vocea ei caldă îmbracată în multiple nuanţe, face în așa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăiește de fiecare dată.
Luis Angel, muzician cubanez, o completează cu pianul său, pentru a te purta departe în spatiu, în timp, în tine şi în afara ta.

Suport artişti: 30 ron
Rezervari: 0773 303 113 (intre 14-22)
aromaroma cover 221216