ROEN

Event-uri personale

Indiferent de motivul tau de sarbatoare si de reuniune, echipa ARTea este aici sa iti asigure momente de neuitat!

Petrecere de absolvire, botez, cununie, zi de nastere, cina de afaceri, workshop, intalniri cu clientii, lasa grijle in seama noastra!

Intotdeauna gasim variantele optime pentru ca tu sa fii relaxat si sa savurezi timpul magic petrecut la ARTea! Paseste cu incredere la ARTea!

Clientii nostri se reintorc cu fiecare ocazie, asadar lasa grijile la usa, caci dupa aceasta te asteapta un spatiu privilegiat!

event social biblioteca vie

Vezi galerie evenimente personale

 

19146281 1886408554951429 5206847976035948995 n

SPECTACOL DEDICAT MEMORIEI DOAMNEI PROFESOR ILEANA CARSTEA - bunica colegului nostru, Tudor Sicomas, persoana care a fost sustinatorul si sponsorul principal al trupei, inca de la infiintare.

Un spectacol despre si cu dragoste. „Sex, dragoste si-alte nebunii” - o nebunie de spectacol. Poezii de dragoste, scrisori de-altadata si cateva scene din piese celebre. Pe 21 iunie, de la ora 20:00, Ceainaria ARTea si Teatrul de Pica va invita pe toti sa vedeti cum au iubit oamenii de-a lungul istoriei.

Multe definiții au dat oamenii iubirii. De-a lungul timpului, iubirea cred că a fost una dintre cele mai discutate și enigmatice teme ce au făcut subiectul cărților, operelor, bucăților muzicale, poeziilor. Platon a spus că iubirea e un delir, a fi îndrăgostit e o boală, o nebunie. Dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte viaţa. Iubirea înseamnă a fi doi şi a nu fi decât unul. În seara asta, vă invităm să ne urmați în fabuloasa lume a zgomotului iubirii. De multe ori, mult zgomot...pentru nimic. Alteori, pasiune nebună. Uneori și puțină ceartă. Veți întâlni de toate, pentru toți.

SEX, DRAGOSTE SI-ALTE NEBUNII
Un spectacol de Tudor Costin Sicomas

Cu:
Antonio-Tadeusz Minca
Stefan Opreanu
Lavinia Alexandru
Gabriela Alexandru
Oana Burcescu
si
Tudor-Costin Sicomas
Pentru ca dragostea trece si prin stomac, va amintim ca suportul artist este de 25 lei si se plateste la intrarea in sala de spectacol.

Rezervari: 0758.513.531, prin mesaj privat pe pagina Teatrul de Pica sau email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

O productie marca Teatrul de Pica, sustinuta de Ceainaria ARTea

Multumim, ca intotdeauna, partenerilor nostri: Revista Teatrală Radio, Bucharest City App, Coțofana urbană, Simone Nicole si Agentia de Carte, Costin Tuchila, Dutu Paul, PaulDutu.eu, Alina Goșa, filme-carti.ro, Jovi Ene. Multumim, Ceainaria ARTea, pentru gazduire!