ROEN

Event-uri personale

Indiferent de motivul tau de sarbatoare si de reuniune, echipa ARTea este aici sa iti asigure momente de neuitat!

Petrecere de absolvire, botez, cununie, zi de nastere, cina de afaceri, workshop, intalniri cu clientii, lasa grijle in seama noastra!

Intotdeauna gasim variantele optime pentru ca tu sa fii relaxat si sa savurezi timpul magic petrecut la ARTea! Paseste cu incredere la ARTea!

Clientii nostri se reintorc cu fiecare ocazie, asadar lasa grijile la usa, caci dupa aceasta te asteapta un spatiu privilegiat!

event social biblioteca vie

Vezi galerie evenimente personale

 

aromaroma cover 221216

JOI 22 iunie 2017, ora 19:30

CUENTOS DEL BARRIO - Concert de muzică sud-americana

Ceainaria cu artă vă invita în curtea sa cu trandafiri la un concert cald si intim.

Cu:
Ioana Ernea (voce)
Luis Angel Paomino Tuero (pian)


Mai toate genurile muzicale traditionale din America Latina s-au nascut in zonele mărginașe ale orașelor și satelor, "barrios", cum le spun ei... Si s-au nascut dintr-o nevoie arzatoare a unor oameni de a-si "striga" si impartasi fericirea, nostalgia, tristetea, dorul... iubirea sub toate formele si in toate nuantele ei.

Ele au fost la inceput povestiri, pe care artistii au ales sa si le cante ca sa fie duse mai departe sub aceasta forma. Si asa au devenit povesti... Povesti cantate, pentru care limba nu constitie o bariera. Pentru ca ele, in primul rand, se simt.

Ioana, de formație actriță, cu vocea ei calda imbracata in multiple nuante, face în așa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăiește de fiecare dată.

Luis Angel, muzician cubanez, o completează cu pianul său, pentru a te purta departe în spatiu, în timp, în tine şi în afara ta.
Rezervari: 0773 303 113 (intre 14-22)
Suport artisti: 25 ron