ROEN

Event-uri personale

Indiferent de motivul tau de sarbatoare si de reuniune, echipa ARTea este aici sa iti asigure momente de neuitat!

Petrecere de absolvire, botez, cununie, zi de nastere, cina de afaceri, workshop, intalniri cu clientii, lasa grijle in seama noastra!

Intotdeauna gasim variantele optime pentru ca tu sa fii relaxat si sa savurezi timpul magic petrecut la ARTea! Paseste cu incredere la ARTea!

Clientii nostri se reintorc cu fiecare ocazie, asadar lasa grijile la usa, caci dupa aceasta te asteapta un spatiu privilegiat!

event social biblioteca vie

Vezi galerie evenimente personale

 

cover bun

Vineri, 21 aprilie 2017, ora 20:00

Când tangoul şi-a făcut apariţia în lumea veche, în anul 1910, a declanşat o frenezie a dansului, aproape o manie, care a atacat toate categoriile de vârstă şi toate clasele sociale cu aceeaşi virulenţă.
Marta Băceanu-Tudor, pianistă: este absolventă a Universitӑții Naționale de Muzicӑ din București, Facultatea de Interpretare muzicală, secția pian. Profesor la Colegiul Național de Muzicӑ „George Enescu" și la Avenor College, din București, Marta este unul dintre cei mai apreciați muzicieni din România, talentul și munca sa fiind apreciate pe scenele din țară, dar și din străinătate.
Cu un temperament vulcanic şi plin de romantism ce umple cu căldură fiecare sunet muzical, Marta este pasionată de frumos, de bun-gust; este artistul boem pe care ți-ai dori să-l asculți mereu.
Gabriel Stӑnescu, violonist și compozitor: este de asemenea, absolvent al Universitӑții Naționale de Muzicӑ din București,secția Interpretare – vioarӑ, dar și compoziție jazz-muzicӑ ușoarӑ. Colaboreazӑ cu cele mai importante orchestre din București și din țarӑ. Gaby a încântat atât publicul din România, cât și pe cel din strӑinӑtate: Franța, Austria, Germania, Portugalia și chiar Japonia - bucurându-se de un real succes. Gabriel Stӑnescu s-a remarcat prin pasiunea cu care abordeazӑ muzica și prin diversitatea genurilor, îmbinând cu ușurințӑ muzica clasicӑ cu jazz-ul sau musical-ul. Cei doi muzicieni, reuniți în cadrul proiectului „La Pasion de una Rosa”, vӑ propun pentru aceastӑ searӑ la Ceainӑria ARTea un concert inedit, plin de vibrație, pasiune și cu mult suflet: Tango by Night

Suport artiști: 25 ron
Rezervari: 0773 303 113 (intre 14-22)