ROEN

la subtitlul cafea

 

 CAFEA / COFFEE

top extend2

 

 syphon

 

El Salvador Buenos Aires - Syphon

Buchetul acestei origini este unul armonios, cu note de cacao și caju, textura corpului fiind una foarte cremoasă. Prepararea utilizând metoda alternativă Syphon produce o ceașcă de cafea delicioasă, de o calitate superioară care se remarcă prin claritatea aromelor obținute.

The flavour profile of this origin is harmonious, with cupping notes of cocoa and cashew, and a creamy body. Preparation using the alternative method of Syphon produces a delicious cup of coffee, of top quality and clear flavouring.

150 ml - 13 lei

 

 

Ethiopia Kochere – V60

Buchetul este complex, cu note de fructe roșii și cătină. Corpul acestei origini speciale ne creează senzația savurării unui suc proaspăt de fructe roșii, plăcut și răcoritor. O preparare atentă utilizând metoda alternativă V60 produce o ceașcă de cafea dulce, echilibrată și plină de arome.

The flavour profile is complex, with cupping notes of red fruit and sea-buckthorn. The body of this special origin gives you the feeling of savouring a fresh juice of red fruits, pleasant and refreshing. Careful preparation using the alternative method of V60 produces a cup of coffee, which is sweet, balanced and full of aroma.

150 ml - 10 lei

 

 

Sulawesi Tana Toraja - AeroPress

Buchetul este aparte, cu note ierboase, lime și condiment iar consistența o poziționează în rândul cafelelor cu corp bogat și plin. Prepararea utilizând metoda alternativă AeroPress produce o ceașcă plină de arome intense, reducând considerabil gustul amar și aciditatea.

The flavour profileis unique, with cupping notes of grass, lime and spice, and a rich and full body. Preparation using the alternative method of AeroPress produces a cup full of intense aromas, considerably reducing bitterness and acidity.

150 ml - 12 lei

 

 

Sulawesi Tana Toraja - Ibric / Sulawesi Tana Toraja – Coffee Pot

Buchetul este aparte, cu note ierboase, lime și condiment, atipic regiunii de unde provine. Prin prepararea la ibric se subliniază întocmai corpolența bogată și plină, caracteristică acestei origini.

The flavour profile is unique, with grassy notes, lime and spice, rather unusual for the region of origin. Preparation using the method of coffee pot complements the rich and full body of the coffee, typical for this origin.

150 ml - 9 lei

 

 

ESPRESSO (LAVAZZA)

Espresso scurt 30 ml - 7 lei
Espresso lung 60 ml - 9 lei

 

 

cappuccino

 

Capucino

150 - ml 9 lei

 

 

caffe latte
 
Caffe Latte
 
espresso, lapte, cremă de lapte,
espresso, milk, milk cream

250 ml - 11 lei

 

caffe frappe

 

Caffe Frappe

espresso, lapte, frișcă lichidă, înghețată, frișcă, topping caramel
espresso, milk, liquid cream, ice cream, cream, caramel topping

250 ml - 14 lei

 

 

Ciocolata caldă / Hot Chocolate

(albă, neagră, clasică)
(white, black, classic)

250 ml - 12 lei

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*aceste produse se pot servi și cu arome (cardamom, scorțișoară, mentă, vanilie)
*this products can also be served with flavour (cardamom, cinnamon, mint, vanilla)