ROEN

Personal events

Whatever your reason for celebration and reunion, the ARTea team is here to ensure that you have unforgettable moments.

Graduation parties, baptism celebrations, weddings, birthdays, business dinners, workshops, meetings with clients, let your worries in our care.

We always find the ideal alternative so that you are relaxed and enjoy the magical time spent at ARTea.

Come with confidence at ARTea! Our clients come back every time they get the chance, so leave your worries at the door because you enter a privileged space.

For more information, please contact us by e-mail: artea@artea.ro

event social biblioteca vie

View gallery personal events

 

 

aromaroma cover 221216

JOI 22 iunie 2017, ora 19:30

CUENTOS DEL BARRIO - Concert de muzică sud-americana

Ceainaria cu artă vă invita în curtea sa cu trandafiri la un concert cald si intim.

Cu:
Ioana Ernea (voce)
Luis Angel Paomino Tuero (pian)


Mai toate genurile muzicale traditionale din America Latina s-au nascut in zonele mărginașe ale orașelor și satelor, "barrios", cum le spun ei... Si s-au nascut dintr-o nevoie arzatoare a unor oameni de a-si "striga" si impartasi fericirea, nostalgia, tristetea, dorul... iubirea sub toate formele si in toate nuantele ei.

Ele au fost la inceput povestiri, pe care artistii au ales sa si le cante ca sa fie duse mai departe sub aceasta forma. Si asa au devenit povesti... Povesti cantate, pentru care limba nu constitie o bariera. Pentru ca ele, in primul rand, se simt.

Ioana, de formație actriță, cu vocea ei calda imbracata in multiple nuante, face în așa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăiește de fiecare dată.

Luis Angel, muzician cubanez, o completează cu pianul său, pentru a te purta departe în spatiu, în timp, în tine şi în afara ta.
Rezervari: 0773 303 113 (intre 14-22)
Suport artisti: 25 ron